Academische Werkplaats EMB

Branding Website EMB

De academische werkplaats voor iedereen

Ouders, verzorgers en zorgpersoneel die te maken hebben met mensen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking maken een hoop mee. De academische werkplaats EMB zet praktijkvragen om in wetenschappelijk onderzoek. Uniek is de nauwe samenwerking tussen naasten van kinderen en volwassenen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (EMB), de wetenschap en zorgprofessionals. 

Deze samenwerking en waar aw-emb voor staat hebben we gevangen in een logo, huisstijl en website. 

Vragenlijst tool

Voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek is vaak data nodig. Deze wordt dan opgehaald bij ouders, verzorgers of zorgmedewerkers die dicht bij de doelgroep staan. Wij maakten de vragenlijsten zo aantrekkelijk mogelijk.

En voor de wetenschappers die de lijsten verwerken is er een tool ontwikkeld om ingevulden vragenlijsten te vergelijken. Bijvoorbeeld van ouders en zorgmedewerkers. Dat scheelt ook een hoop overtypen.

Bekijk hier de tool

Jaarverslag en templates

We ontwikkelden ook de opmaak voor het nieuwe jaarverslag voor aw-emb die past bij de nieuwe professionele uitstraling. En daarnaast ook een brochure, powerpoint template die door aw-emb zelf is aan te passen. 


AW-EMB brochure

AW-EMB brochure

AW-EMB Powerpoint template

Website en nieuwsbrief

AW-EMB digitaal invulbare Lijst-Gedragsproblemen

AW-EMB jaarverslag 

Ontwikkel samen een website met ons!

Het proces om samen met ons een website te ontwikkelen is heel leuk en leerzaam. Remco vertelt je er graag meer over.

  remco@klarekoek.nl