Privacy

Laatste update: 27 oktober 2020

Op deze pagina vind je alle relevante informatie over hoe we omgaan met jouw privacy. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, neem dan contact met ons.

Remote file

Inleiding

In dit document lees je over de manier waarop Klare Koek jouw persoonsgegevens verzameld en hoe wij daar mee omgaan. Waar wordt het opgeslagen en voor welke doelen worden jouw gegevens gebruikt. Ook lees je hier wat jouw rechten zijn met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.
Deze verklaring kan bijvoorbeeld door wetswijzigingen worden aangepast.

Klare Koek is een communicatieadvies bureau dat zich richt op het vereenvoudigen van ingewikkelde informatie en het maken van ‘serieus games’.

Wanneer je gebruik wil maken van onze dienstverlening, hebben wij jouw gegevens nodig. Het is belangrijk dat jij weet wat wij daarmee doen en welke invloed jij daarop hebt. Daarom deze privacy verklaring.

Heb je hier verder vragen over, neem dan gerust contact op.

058 203 80 40
Eewal 65
8911 GK, Leeuwarden
Info@klarekoek.nl

Doel Gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Klare Koek

Contact

Wanneer jij contact opneemt met Klare Koek via onze website. In het contactformulier wordt alleen gevraagd om de benodigde gegevens om jouw een voorstel te kunnen doen voor één of meerdere van onze diensten, of te overleggen. Deze gegevens zijn je naam, de organisatie waar je voor werkt, e-mailadres en telefoonnummer

Het versturen van nieuwsbrieven

Klare Koet verstuurd via de e-mail nieuwsbrieven. Deze zijn met name bedoeld ter informatievoorziening. De gegevens die wij hiervoor verzamelen zijn je naam en je e-mailadres.

Analytics

De website van Klare Koek verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. De gegevens zijn anoniem en zijn daarom ook niet persoonsgebonden.

Alle gegevens worden alleen met jouw toestemming verwerkt.

Verwerking van gegevens

De gegevens die Klare Koek van jouw ontvangt worden beheerd op de volgende manieren.

Mailchimp

De nieuwsbrieven die Klare Koek verstuurd, worden verzonden met MailChimp. Wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief, wordt je naam en e-mail adres automatisch opgeslagen.

Contactformulier en E-mail

Wanner je contact opneemt via het contact formulier of via e-mail, gebeurt dit via g-mail van Google.

Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die worden verstrekt nadat wij verder in contact zijn geweest worden verzameld voor het uitvoeren van een overeenkomst. Deze gegevens worden verzamelend nadat je hier toestemming voor hebt gegeven.

Hosting

De website van Klare Koek wordt gehost door Xynta. Gegevens die je achterlaat op de website van Klare Koek worden op de servers van Xynta opgeslagen.

Opslag Periode

De gegevens die Klare Koek verzamelt, worden voor langere tijd bewaard, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van de activiteiten waarvoor ze bestemd zijn. Tenzij dit wettelijk gezien nodig is.

Offertes

Voor het verwerken van de persoonsgegevens op deze offerte houden wij de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar aan.

Nieuwsbrieven

Jouw e-mail adres en naam worden opgeslagen in MailChimp. De opslag van deze gegevens is voor onbepaalde tijd. Wanner je wil dat deze gegevens niet meer worden gebruikt, kun je je onderaan de nieuwsbrief uitschrijven of een e-mail sturen naar info@klarekoek.nl

Contact

Wanneer je contact opneemt via het contactformulier, worden je gegevens meegestuurd. Deze worden opgeslagen op de e-mail servers van g-mail. Deze mails worden maximaal 10 jaar bewaard.

Analytics

De gegevens die door Google Analytics worden verzameld zijn anoniem en zijn dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mail adres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard door Google Analytics.

Cookies

Op de website van Klare Koek worden functionele cookies geplaatst. Deze zijn nodig om onze website goed te laten functioneren.

Daarnaast worden er analytische cookies geplaatst om bezoek statistieken bij te houden en beter inzicht te krijgen in het functioneren van onze website.

Beveiliging

Er worden van jouw gegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Deze gegevens worden opgeslagen bij een externe partij waarmee een verwerkingsovereenkomst is opgesteld en zullen verder niet met derden worden gedeeld. Deze gegevens zijn beveiligd met 2-factor authenticatie en een wachtwoord. Alleen werknemers die betrokken zijn bij de uitvoering van de overeenkomst hebben inzage in deze gegevens.

Rechten

Recht op inzage:

Je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij Klare Koek worden vastgelegd en bewaard. Dit kun je doen door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Klare Koek.

Recht op rectificatie:

Zijn de gegevens die Klare Koek van jouw heeft niet correct of heeft er een wijziging van de gegevens plaatsgevonden? Je hebt het recht om dit te laten aanpassen door Klare Koek.

Recht op gegevens over te dragen:

Je hebt het recht om alle digitale gegevens die Klare Koek van je heeft over te laten dragen aan een andere partij.

Recht op vergetelheid:

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Klare Koek opgeslagen blijven? Dan heb je het recht op alle gegevens te laten wissen.

Recht om een klacht in te dienen:

Wanneer je vindt dat Klare Koek niet op de juiste manier omgegaan is met jouw gegevens heb je het recht om hierover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Recht op bezwaar:

Als je niet wil dat Klare Koek jouw gegevens gebruikt, dan heb je het recht om dit stop te zetten.

Wil je gebruik maken van één van deze rechten dan kan dat door een e-mail te sturen naar info@klarekoek.nl met een geldig id-bewijs als bijlage. Hierbij kunnen onnodige gegevens onzichtbaar worden gemaakt. (o.a. foto, documentnummers, BSN-nummer). Wanneer mogelijk zal Klare Koek binnen een week hierop een reactie geven.

Plichten

Klare koek verwerkt deze gegevens alleen omdat hiervoor toestemming is gegeven en een overeenkomst moet uitvoeren. Je gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die gevraagd worden aan te leveren zijn de minimale gegevens die nodig zijn om onze dienst of product te leveren. Wanneer deze gegevens niet worden aangeleverd, kan Klare Koek de dienst niet aanbieden.

Wanneer het nodig blijkt om de gegevens die je hebt verstrekt te delen met derden, zal daarvoor altijd eerst jouw toestemming worden gevraagd.
Klare Koek behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk vereist is, of wanneer Klare Koek dit gerechtvaardigd vindt om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendommen of veiligheid van Klare Koek te beschermen. Daarbij zullen wij jouw recht op privacy altijd zoveel mogelijk respecteren.

Heb je naar aanleiding van deze verklaring vragen? Neem dan contact op via:
info@klarekoek.nl   058 - 203 80 40   Eewal 65, 8911GS Leeuwarden