1. Jouw vraag

Je hebt een vraag waar je een oplossing voor wilt. Awesome! Wij maken namelijk voor jouw vraag een oplossing die begrijpelijk, visueel en leuk is!

2. Koffie, thee en koeken.

We vind het belangrijk om eerst kennis te maken. Wie ben je? Welk probleem wil je oplossen en hoe zie je onze rol daarin?

3. Koek-sessie

Er wordt een koek-sessie ingepland. Van te voren krijg je instructies en vragen zodat je je op deze sessie kunt voorbereiden. Op speelse wijze komen we er zo achter wat je wilt bereiken met je oplossing. En bij wie je dat wilt bereiken. 

4. Chef-koek

Je krijgt je persoonlijke chef-koek aangewezen! Dit getalenteerd persoon bewaakt de ingrediënten voor de te maken oplossing voor jou. Dit is jouw contactpersoon en weet alles af van het project. 

5. Concept & Plan van aanpak

We maken een concept op basis van de ingrediënten die uit de koek-sessie zijn gekomen. En stellen afhankelijk van het type opdracht een plan van aanpak voor. Voor grotere projecten werken we graag met SCRUM bijvoorbeeld.

6. Productie & gebruikersproeverijen

We gaan jouw oplossing maken! Bij grote projecten waar we met SCRUM werken leveren we na elke sprint van 2 tot 3 weken een uitgewerkt product op die getest kan worden met de doelgroep. Dit noemen we een proeverij.

Met de reacties van alle stakeholders stellen we de ingrediënten bij en gaan we weer aan de slag. Net zo lang tot het perfect is. 

7. Get ready for the launch!

Jouw oplossing is gereed en alle stakeholders zijn tevreden. Top! 

We toasten en eten koek! We zorgen voor een goede overdracht en nazorg volgens gemaakte afspraken.

En over een tijdje kijken we graag samen met jou terug op het project. Liefst ook weer met koek, maar we kunnen ons voorstellen dat je inmiddels op dieet bent na de samenwerking met ons. Liefde gaat door de maag!