Plaatjesmaker NOV

Website App Sociaal domein

Foolproof plaatjes met de plaatjesmaker

NOV staat voor Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk. Deze organisatie ondersteunt organisaties die werken met vrijwilligers. 

Deze organisaties hebben vaak niet de middelen om een goede campagne op te zetten om nieuwe vrijwilligers te werven. Samen met NOV bedacht we hier iets op...

Professionele campagne in een paar klikken

Samen met NOV ontwikkelde we een tool waarmee vrijwilligersorganisaties zelf eenvoudig campagne kunnen voeren. De tool wordt volledig gratis aangeboden en genereert als resultaat plaatjes op het juiste formaat die zo op de social media kanalen van de organisaties kunnen worden geplaatst. 

De tool is erg gebruiksvriendelijk en zonder technische kennis tover je toch in een handomdraai hele mooie en effectieve plaatjes!

Met de plaatjesmaker die Klare Koek voor ons heeft ontwikkeld kunnen onze leden snel en eenvoudig hun campagnebeelden op maat maken. De plaatjesmaker is voor ons een gouden greep geweest en onze leden zijn dolenthousiast. Ook wij zijn uiteraard dolenthousiast, zowel over de plaatjesmaker als ook de samenwerking met Klare Koek!

Iris de Jong
Vereniging NOV

Jouw eigen plaatjesmaker? Je bent in goed gezelschap!

We maakten ook al voor de Nierstichting, SNN en Bouwend Nederland hun eigen plaatjesmaker op maat. Remco denkt hierover graag met je mee!

  remco@klarekoek.nl