Datum: 14 november 2022

Stage online contentcreator

Volg jij een marketing of content creatie opleiding? En zoek jij een creatieve stage?

Dan hebben wij dé stageplek voor jou!

Wat ga jij doen?

Je gaat werken aan de content kalenders van Klare Koek en Uitleganimatie. Jij zorgt ervoor dat de social posts worden gemaakt. Tekst, beeld en de juiste planning. 

Jij bent

Gewoon een sociaal mens. We willen het wel gezellig hebben met elkaar. Je maakt gemakkelijk een babbeltje met je collega’s. Je bent leergierig, werkt graag samen en vindt het belangrijk om maatschappelijke impact te maken. 

Wat we verder graag zien?

  • Interesse in social media en online marketing. 
  • Oog voor detail en beschikt over creativiteit.
  • Goede organisatorische vaardigheden en zelfstandigheid.
  • Ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign. 
  • Ervaring met tekstschrijven.

Wat wij jou bieden

Wij staan achter je, maar niet om over je schouder mee te kijken. We investeren in jouw skillset voor de toekomst en zijn er altijd om je te helpen als persoonlijke omstandigheden even in de weg zitten. We beloven niks, maar je zal niet de eerste zijn die na de stageperiode blijft plakken.

Wat je zwart op wit krijgt?

  • Tijd en ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Verzorgde lunch op kantoor.
  • Stagevergoeding.

Klare Koek

De wereld is complex. En daar hebben we zelf met elkaar voor gezorgd. De complexiteit van de wereld is hard toegenomen maar het IQ van de gemiddelde mens niet. Dat gaat botsen, sterker nog, het is al gebotst. Digitalisering en automatisering van informatie betekent naast de vele voordelen ook grote groepen buitensluiten. Een treinkaartje kopen en tegen de verkoper zeggen waar je naartoe wilt kan op veel plekken niet meer. Maar ook veel overheidsdiensten gaan over op digitaal. Dat is de toekomst, dat is efficiënt.

Als Klare Koekers zijn we bewust. Bewust van elkaar, onze omgeving en onze nalatenschap. We sluiten niemand buiten. We zijn elke dag minimaal 15 minuten alleen met onze gedachten voor reflectie, bezinning en een boost in creatieve oplossingen. We helpen elkaar in goede en slechte tijden. Klare Koek is geen pet die je opzet. Het is onderdeel van wie je bent. Wij maken de wereld simpeler, leuker en toegankelijker voor iedereen.


Enthousiast geworden?

Stuur je motivatie, cv en portfolio naar info@klarekoek.nl.